Dies d’activitat:  5, 6, 8, 12 i 13 de desembre

Hora d’inici visita guiada: 11.30h
Preu visita guiada 3€ nens i 3€ adults

Hora d’inici activitat mongetes del ganxet: 16.30h
Preu activitat mongetes del ganxet:  3€ nens i 3€ adults

Places limitades! Cal fer reserva!

Visita guiada al nucli zoològic.

¿Vols conèixer tots els animals que tenim a la nostre granja? ¿Tens curiositat per saber més d’ells? ¿Saps perquè fan servir els seus colors tant cridaners? ¿Saps quin animal porta la seva casa sempre a sobre? ¿Saps quina edat pot tenir cadascun d’ells i com podem saber-ho els humans?

Vine! Els nostres monitors et faran una visita guiada per totes les instal·lacions, explicant tots els animals, com s’alimenten, com viuen, com es relacionen, curiositats de cada un d’ells.

Hort de Temporada: Les Mongetes del ganxet.

¿Creieu que les mongetes del ganxet neixen de la planta ja preparades per menjar-nos-les? ¿Perquè es diuen mongetes del ganxet? ¿Com les recullen i les preparen per després poder-nos-les menjar?

Vine a descobrir la mongeta del ganxet a Can Sala.

Els nostres monitors t’ensenyaran com picaven la mongeta els pagesos antigament. Ens equiparem, agafarem les forques de fusta i batrem les mongeteres seques fins fer saltar el gra de la mongeta. Una vegada ja tenim el gra de mongeta per una banda i les mongeteres seques per altre, posarem les mongetes dins dels garbells per fer saltar la possible pellofa que quedi enganxada. I buala! Ja haurem aconseguit la nostre super mongeta del ganxet irresistible per tothom. Per finalitzar, cada nen farà la seva mongetera per poder-se endur a casa i observar tot el creixement d’aquesta, podrà observar les arrels, els primers brots de la planta, la planta ja adulta i finalment les baies amb les mongetes a dintre.