(+34) 935 683 485

info@cansala-montornes.com

Us oferim una proposta senzilla que combina esport, cultura i educació:

classes d’equitació per a tots els nivells, en grups reduïts i segons edat.
Els monitors són experimentats i els ponis estan entrenats per practicar aquesta activitat tan saludable i plena de vida.

TOUCH & GROOM (de 4 a 7 anys)

>> Classe individual: dins la pista reglamentària per a alumnes de nivell d’iniciació. Aprenem a relacionar-nos amb el cavall.

Preu: 35 € (IVA inclòs)

>> Abonament 5 classes: classe en tanda (amb grups reduits) a la pista reglamentària per a alumnes amb nivell d’iniciació.
Preu: 125 € (IVA inclòs)

INICIACIÓ (a partir de 6 anys)

>> Classe individual: dins la pista reglamentària per a alumnes de nivell d’iniciació. Aprenem a relacionar-nos amb el cavall, a com preparar-los i a montar.

Preu: 35 € (IVA inclòs)

>>Abonament 5 classes: classe en tanda (amb grups reduits) a la pista reglamentària per a alumnes amb nivell d’iniciació i mitjà, combinat amb sortides a l’exterior.
Preu: 125 € (IVA inclòs)

TURISME EQÜESTRE (nivell mitjà)

Comptem amb un grup d’eugues de Pura Raça Espanyola, nascudes i criades a casa, que viuen en semillibertat, de caràcter noble i amb bon cap.

Segons les característiques de cada persona i el seu nivell d’equitació, escollirem la muntura que sigui més convenient. Disposem de boxes de 3 x 3 m i d’amplis paddocks on allotjar el teu cavall, en plena natura amb prats de gespa a disposició, en una zona amb excel·lents comunicacions amb Barcelona per carretera i també amb transport públic.
Si no tens cavall o remolc, t’oferim la possibilitat de llogar els nostres cavalls per a realitzar les rutes. Els itineraris que us oferim són pel Parc de la Serralada Litoral. Duren entre 1 i 5 dies, en grups de mínim 4 i màxim 8 participants, on descobrirem els magnífics paratges i la cultura de les comarques del Vallès i del Maresme (pregunteu per l’Enoturisme a Alta Alella).

Depenent de la durada de la ruta ens endurem un pícnic o bé dinarem al restaurant de Can Sala.

RUTA MATINAL PEL PARC DE LA SERRALADA LITORAL

Ruta pel Parc de la Serralada Litoral de durada matinal amb lloguer de cavall i pícnic inclòs.
Per a genets a partir de 12 anys, federats i que acreditin nivell de munta mig-alt.

Dificultat: mitjana.
Desnivell: cota màxima 400 m.
Preu: 45 € (IVA inclòs).

RUTA DOS DIES (1 NIT) PEL PARC DE LA SERRALADA LITORAL

Ruta de dos dies pel Parc de la Serralada Litoral amb lloguer de cavall i àpats inclosos (dormint 1 nit al Refugi de la Ferreria del Vedat).
Per a genets a partir de 12 anys, federats i que acreditin nivell de munta mig-alt.


Dificultat: mitjana.
Desnivell: cota màxima 400 m.
Preu: 75 € (IVA inclòs).