Sobre Nosaltres

Can Sala és molt més que una granja escola amb restaurant; som una tradició arrelada al cor rural de Montornès del Vallès. Des de fa més de 30 anys, la família Giribets Arjona ha regentat aquest meravellós espai, i avui dia estem orgullosos d’estar a la tercera generació d’aquesta herència.


Cada dia obrim les nostres portes amb entusiasme i passió per rebre escoles, famílies, empreses, residències d’avis i tots aquells que vulguin submergir-se en la bellesa i tranquil·litat del nostre entorn rural. A Can Sala ens esforcem per oferir experiències autèntiques, plenes d’aprenentatge i connexió amb la natura.


Els nostres valors són el nostre pilar fonamental: El respecte pel nostre entorn, pels animals que cuidem i cap a totes les persones que ens visiten; l’esforç constant per millorar i oferir el millor de nosaltres mateixos a cada moment; i les ganes inesgotables d’aprendre i créixer plegats.


Estem emocionats de compartir el nostre amor per la vida al camp, per la gastronomia tradicional i per l’aprenentatge a través de l’experiència. Benvinguts a Can Sala, on la natura i l’hospitalitat s’uneixen per crear records inoblidables!

Historia de can sala

Can Sala és una masia catalana del segle XV.
Antiga residència de Bartomeu Sala, un pagès remença nét de Pere Sala que liderà la segona batalla remença a Montornès del Vallès

Activitats Escolars

El nostre entorn és ideal perquè els més petits aprenguin valors, descobreixin la natura i siguin ells mateixos els protagonistes de la granja: mitjançant processos d’elaboració o recollida de productes, com ara la verema, la recollida d’ous, la batuda de la mongeta del ganxet , el taller de fer pa…

Totes les activitats escolars es poden completar amb la visita a la granja. El contacte amb la natura és clau per al creixement dels petits!

Visita la nostra granja toca-toca

Veniu a passar el dia entre els nostres animals i aprofiteu per sentir-los i tocar-los.

A la granja de Can Sala podràs tocar i mimar els animalets més plàcids i suaus, com els conillets. On viuen les cabretes, també hi podràs entrar, tocar-les i donar-li el biberó a les més petites.

A CAN SALA ESTEM COMPROMESOS AMB LA SOSTENIBILITAT

A Can Sala promovem el canvi que volem veure al món i per això ens comprometem a millorar la nostra gestió diària enfocada cap a la sostenibilitat mediambiental, social i cultural.

Al 2017 ens distingim amb el Compromís per a la Sostenibilitat Turística Barcelona Biosphere. Segell que reconeix les empreses que treballen criteris de sostenibilitat a partir dels 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible fixats per les Nacions Unides.