Sobre Nosaltres

Gaudeix en plena natura, a menys de mitja hora de Barcelona! Perquè a Can Sala… hi ha vida!

Historia de can sala

Can Sala és una masia catalana del segle XV.
Antiga residència de Bartomeu Sala, un pagès remença nét de Pere Sala que liderà la segona batalla remença a Montornès del Vallès

Activitats Escolars

El nostre entorn és ideal perquè els més petits aprenguin valors, descobreixin la natura i siguin ells mateixos els protagonistes de la granja: mitjançant processos d’elaboració o recollida de productes, com ara la verema, la recollida d’ous, la batuda de la mongeta del ganxet , el taller de fer pa…

Totes les activitats escolars es poden completar amb la visita a la granja. El contacte amb la natura és clau per al creixement dels petits!

Visita la nostra granja toca-toca

Veniu a passar el dia entre els nostres animals i aprofiteu per sentir-los i tocar-los.

A la granja de Can Sala podràs tocar i mimar els animalets més plàcids i suaus, com els conillets. On viuen les cabretes, també hi podràs entrar, tocar-les i donar-li el biberó a les més petites.

A CAN SALA ESTEM COMPROMESOS AMB LA SOSTENIBILITAT

A Can Sala promovem el canvi que volem veure al món i per això ens comprometem a millorar la nostra gestió diària enfocada cap a la sostenibilitat mediambiental, social i cultural.

Al 2017 ens distingim amb el Compromís per a la Sostenibilitat Turística Barcelona Biosphere. Segell que reconeix les empreses que treballen criteris de sostenibilitat a partir dels 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible fixats per les Nacions Unides.